Liepājas stinte 2017


Trīs lietas, labas lietas! Ceram, ka 21. janvāris būs diena, kad Liepājā viss būs balts un tās ūdeņus klās bieza ledus kārta. Katrā ziņā šajā datumā notiks trešie Liepājas stinšu svētki, kuru ietvaros tradicionāli norisinās arī šīs gardās zivs makšķerēšanas sacensības. 2017. gads nebūs izņēmums.

Protams, viss ir dabas ziņā, bet, ja mums paveiksies ar ziemu, tad sacensības norisināsies iepriekš marķētā laukumā pie Makšķernieku namiņa Liepājas ezerā. Ar sacensību nolikumu var iepazīties TE. Bet īsumā par norises kārtību:

  • sacensību ilgums – 3h,
  • komandā divi cilvēki (ja nav pārinieka, protams, var startēt arī viens),
  • uzvarētāja noteikšanai tiks vērtēts tikai un vienīgi noķertais stinšu jeb salaku loms,
  • atsevišķa balva gan pienāksies lielākās zivs (jebkura suga) pieveicējam.

Par balvām gādās viens no lielākajiem valsts copes i-neta veikaliem – eboat.lv, kā arī SIA Ieroči, T/C „Ostmala”, savukārt savus gada abonementus dāvinās žurnāls „Copes Lietas”.

Šajā pasākumā ir dažas vēsturiski nemainīgas lietas: sacensību patrons – Māris Olte, makšķerniekiem pusdienas gādās tex/mex guru Havjers Garsija, savukārt dalības maksa, reģistrējoties līdz 15. janvārim, –  vien 5 eiro/dalībnieks.

Dalībnieku reģistrācijas anketu var aizpildīt: TE.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet: 29339677 (Sofijas laivas) vai sacensību galvenajam tiesnesim: 25126460 (Danis Meijers)

 

Turaids Šēfers

 

Liepājas Stinte 2017 nolikums

Liepājas Stinte 2017 pieteikuma anketa

Liepājas Stinte 2017 dalībnieki