3.stinšu copes mači – no krasta.


Diemžēl arī šogad Stinšu svētki Liepājā ietvaros notiekošie copes mači būs no krasta. Pašreiz ledus kārta Liepājas ezerā vēl ir pietiekamā, taču tauvojošais atkusnis to padarīs atkal trauslu un tas vairs nebūs drošs makšķerniekiem sacensību dienā.
Tādēļ oficiāli paziņojam, zemledus makšķerēšanas urbjus 21.janvārī varam atstāt mājās. Sacensības norisināsies Vecā Ostmala 22. Liepājas Tirdzniecības kanālā. Iepretī Blue Shock Race kartingu hallei (ex veikals (Māja”). Sacensību starts 9:30!!!
Dažas nianses sacensību norisē. Par Liepājas copes karaļiem kronēsim, kā arī nedalīta slava un gods tiks visvairāk stinšu noķērušai komanda. Savukārt, lai padarītu makšķerēšanas procesu interesantāku, atsevišķi tiks izdalīta otra disciplīna jeb Cits Loms (jebkura sacensību laikā noķertā zivs) un arī te tiks apbalvotas trīs veiksmīgākās komandas.

Vairāk info par sacensību norisi: sacensību galvenais tiesnesis: 25126460
Tiekamies 21. janvārī!

Dear Lithuanian participants, unfortunately due to the inappropriate weather conditions the fishing competition „Liepājas stinte 2017” will be held from the channel bank. Place: Liepāja, Liepājas Tirdzniecības kanāls, Vecā Ostmala 22. We are very sorry for the inconveniences.
For more information: +371 25126460

 

Liepājas Stinte 2017 nolikums

Liepājas Stinte 2017 pieteikuma anketa

Liepājas Stinte 2017 dalībnieki