Koncerts upē – brokastis rasā


24.augusta rītā pirms saullēkta akustiskās mūzikas cienītāji aicināti pulcēties pie mums “Upeskrasti” Otaņķu pagasta Nīcas novadā, lai kāptu laivās un rīta klusumā klausītos akustisko koncertu, kurā ar savu sagatavoto muzikālo priekšnesumu priecēs Otaņķu etnogrāfiskais ansamblis (balsis), Rihards Lībietis (ģitāra), Marta Kauliņa (marimba), Ieva Parša (balss), Māris Jēkabsons (dūdas, stabule), kā arī jau saules lēktā muzicēs trio “Vējš” (pūšamie instrumenti).

Koncerta sākums paredzēts pulksten 5 no rīta. Pēc koncerta ap pulksten 7 “Upeskrasti” varēs baudīt brokastu putru, uzkodas, tēju un kafiju rīta rasā. Apmeklētāji ir aicināti līdzi ņemt savus brokastu traukus – bļodiņu, šķīvīti, karoti un krūzīti, lai nevairotu planētas atkritumu kalnus. “Upeskrasti” šķūnī varēs vērot arī fotoizstādi un klausīties Guntara Mazika sarūpēto mūziku.

Nomas laivu skaits ir ierobežots, tāpēc iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta. Ierasties aicināti arī klausītāji ar savām laivām un peldlīdzekļiem, ievērojot drošību uz ūdens. Ir iespēja arī ierasties iepriekšējā vakarā un nakšņot teltī.

Nepiemērotu laikapstākļu gadījumā koncerts notiks “Upeskrasti” šķūnī.

 

Pieteikuma anketa