Bārtas kartupelis’18


Šogad brauksim mūsu pēdējo kartupeli – desmito. Laiks skrien, nevarējām iedomāties, ka viss aizies tik tālu. Bet ir tā, kā ir. Esam izlēmuši, ka “Bārtas Kartupelis” ir nomizots un pēc 29. septembra jāpaliek iemarinētam (nav būtiski, ka tā nemēdz darīt). Liksim kopā punktu, lai nākamgad varētu, iespējams, spert soli tālāk. Dzīvosim – redzēsim. Tiesa, ne tas pašreiz svarīgākais. Par lietu.

Kā augstāk rakstīts, laivosim 29. septembrī (sestdiena), Bārtas posmu no kempinga/klasikas “ODS” līdz Nīcai “Upeskrasti”. Kopā laivā veicami mazliet virs 15km. Starts 10:00. Pirms pieteikšanās, noteikti der iepazīties ar pasākuma nolikumu TE.

Vēl dažos vārdos par to, ko šoreiz darīsim Nīcā. Patiesībā +/- viss kā vienmēr. Lai tiktu pie maisiem, būs jāmet kartupeļa bimbambols, jāpafunktierē viktorīnā par to, vai 10 ir daudz, bet varbūt maz. Izsalkušos sagaidīs Havjers ar pipariem un šī gada maltīti “Kā būtu ar vienu mazu bullīti!?”. Darbosies Sofijas SPA jeb pirts un baļļa, notiks cīņa par Nīcas šprotēm, būs iespēja iečekot Bārtas upes ainavas no “Bartinera” pikniklaivām, atskatīsimies uz kopā piedzīvoto fotoizstādē “Kartupelim 10”, klausīsimies grupas “HARIJS” koncertu, spēlēsim plates un uzdejosim. Satiksim atkal viens otru un aprunāsimies.

Arī šogad ar Nīcas novada atbalstu tiks organizēts transports no Liepājas, kā arī pēc pasākuma atpakaļ.

Un visbeidzot, pieteikuma anketu atradīsiet ŠEIT

Līdz drīzam,

Turaids Šēfers